Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Antiszemita megnyilvánulások

 

Kérdező: Uram! Veszélyes-e a zsidó uralom?

HANG: Semmiképpen! Van egy olyan törvényszerűség, mely­nek a másik neve kegyelem. Ezzel nektek nem is kell foglalkoznotok. Nem, mert amit most kegyelem alatt értek, az nem más, mint az Én benső munkám teremtményeimben. Ilyen kegyelem az a kiválasztott­ság, melyet a zsidók magukban hordanak. De a kegyelem nem jelent igazságtalanságot olyan értelemben, hogy bárkivel is kivételeznék ezáltal. Ha valaki a Tőlem kegyelemként kapott kiválasztottságot arra használja, hogy mulandó, hatalmi érdekek szolgálatába állítja magát, - gondolj az egyházi vezetők különböző rang- és címkórságára - akkor önmagának feltétlenül árt, de hát ezt sem ti, sem én megváltoztatni nem tudom. A rosszat nem tudom olyan címkével ellátni, mely azt Általam kívánatosnak hirdethetné.

A hatalom, mint uralom emberek, társadalmak felett, ROSSZ! Ezért szólítottalak fel benneteket arra, hogy aki első akar lenni, az legyen az utolsó, önuralma által legyen SZOLGA!

A zsidóság a vezető szerepek lefoglalása által nem tesz mást, mint negatív módon tesz tanúságot arról a kegyelemről, mely kiválasz­tottságuk által az Én munkám bennük. Nekik nem jó. Időnként ez a nem jó annyira fölgyülemlik, hogy a történelem ezeket a korokat zsidóüldözések- korának nevezi. A zsidóüldözések, az antiszemita megnyilvánulások nem mások, mint a bennük működő kegyelmem elrontásának következményei kárukra. Kárukra, és nem a ti károtokra. 3 /198  

 

 

 

********************************************************************************

Antiszemita megnyilvánulás, Zsidóüldözések: 3/198