Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet fénye alapítvány, Szeretet Fénykör alapítvány.

Szeretet Fénykör alapítvány

 

 

Kérdező: Kik és miért alapították a "Szeretet fénye" alapítványt?

HANG: Nagyon szeretlek, és ez arra kötelez Engem, hogy elmondjam neked: Nem jó helyre címezted kérdésedet.  Én a te lelkiismereted vagyok tisztult formában! Tehát nem információs iroda.

    Gyakran saját hibátokon kívül nem halljátok tisztán saját lelkiismeretetek hangját.

 Ha tehát boldogságod érdekében szeretnéd tisztán hallani, de nem hallod tisztán lelkiismereted szavát, mert különböző "zavaróállo­mások", különböző megtévesztő szellemek zavart keltenek benned, akkor médiumom, akiben az Én Lelkemnek hangja szólal meg, a te lelkiismereted hangját tisztán és zavarmentesen tudja veled közölni. A HANG-könyvekben olvasható válaszok lényegében mind ilyenek!

    Az általad említett alapítványról bizonyára bőséges és kimerítő választ tudnak adni neked azok, akik az általad említett helyen kezelői ennek az alapítványnak.  19 /1873.

 

 

Kérdező: 1. Jó helyen vagyok a Szeretet Fénykör alapítványban?

HANG: 1. Neked már tudnod kellene, hogy társaságról, személyről, könyvekről általánosságban nem tudok véleményt mondani. Nem, mert ezek nem konkrétumok. Mindenhol megtalálható vagyok, ha Engem képviselnek, de vannak olyan szituációk, amelyekben bármennyire is szeretnék, nem vagyok benne! Ennek eldöntése a te felelősséged. Az általad említett alapítvány nagyon alkalmas arra, hogy Velem találkozz, de mivel minden jót el lehet rontani, ezért arra is alkalmas, hogy Engem kimagyarázzatok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez így is van, hanem azt, hogy minden rajtatok áll. Nem az a döntő, hogy hova tartozol, hanem az, hogy ahova tartozol, ott mit teszel Értem! Tehát ne körülményekben, hanem feladatokban gondolkozz! 43 /4754.

 

 

( www.szeretetfenye.hu/  Ha valakit bővebben érdekel a téma.)