Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Test, Lélek, Szellem, Egészség alapítvány

 

Kérdező: Uram! Mondj véleményt a TEST, LÉLEK, SZELLEM, EGÉSZSÉG ALAPÍTVÁNYRÓL!

HANG: Ennek az alapítványnak forrása Én vagyok. Igen. Minden jónak Én vagyok a forrása. Jót nem lehet tenni Nélkülem, mint ahogy napsugár sem létezhet Nap nélkül. Sajnos a földön lehetséges olyan, hogy létezik Nap a sugarai nélkül. De ennek fordítottja nem. Sajnos a SZERETET RENDJÉBEN is létezhet Nap, vagyis JELENLÉTEM anélkül, hogy ennek sugárzása volna.

    Amint a természet világában nemcsak a felhők, hanem a levegő különböző szennyezői is akadályozzák a Nap sugarait, úgy az erkölcsi létrendben is a különböző szennyezők akadályai annak, hogy a JÓ érvényre jusson. A benneteket körülvevő szennyezettség csak egyéni áldozatok árán tisztulhat. Minél elszántabb valaki, annál több kegyelmi sugárnak erejét tudja biztosítani az emberek életében.

   Az előző hasonlattal élve, a felhők nem szennyezettséget jelentenek, hanem olyan karmikus lehetőségeket, amelyek éppen kihívásukkal döntés elé állítanak benneteket, s e döntésetek révén dől el, hogy tisztultabb vagy szennyezettebb lesz életetek erkölcsi légtere, égboltja.

   Van olyan, hogy nagyon pontos útmutatást adok. De vigyázzatok! Általában értelmetek használatának függvényében tudok csak együtt dolgozni veletek. Nem helyettetek, hanem veletek!

   Amit imában ketten-hárman kérnek az Én nevemben az Atyától, az egészen biztosan áldásként fog megjelenni. Tehát nem az a lényeg, hogy azt kapjátok, amit kértek, hanem az, hogy ÁLDÁSOMAT kapjátok. Így aztán vagy azonos ez az ÁLDÁS azzal, amit kértetek, vagy kijavít benneteket.

    Három feltételnek mindig együtt jelen kell lennie: Nyitottság, rugalmasság, állhatatosság. A nyitottság azért fontos, hogy belétek tudjon áradni Lelkemnek az az adománya, amire éppen szükségetek van. A rugalmasság arra való, hogy a kapott ÚJ megfelelően tudjon beépülni az eddig is Általam helyesnek igazolt RÉGI-be. Az állhatatosság pedig nem más, mint az állapotszerű CÉLIRÁNYOSSÁG. A nyitottság és a rugalmasság éppen a célirányosság érdekében alkalmassá tesz benneteket arra, hogy menet közben a szükséges pályamódosításokat  el tudjátok végezni.

    Ez az alapítvány tehát, melynek forrása Én vagyok, addig és annyiban lesz eredményes, gyümölcstermő, míg tagjai az előbb említett hármasságot ALAPKŐNEK,  ALAPKÖVEKNEK  tekintik.  7 /555.

 

 

Test, Lélek, Szellem, Egészség alapítvány: 7/555.