Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyomor, Emésztési probléma, Gyomorfekély.

 Gyomor, Emésztési probléma

 

Kérdező: 2.  Mit kell tanulnom betegségemből?

HANG: 2. Minden gyomor-, emésztési probléma gyökere visszanyúlik azokra a feldolgozatlan lelki hatásokra, amelyek tünetként jelentkeznek a gyomorra lokalizálva.

    A testi problémákra lehet tüneti kezelést adni, sőt, csak azt lehet adni. A lelki problémák gyökeres kezelést igényelnek. Ez azt is jelenti, hogy sokkal időigényesebbek, mint a testi tüneti kezelésekre fordított idő.

     Komoly, rendszeres önvizsgálat és ezzel párhuzamosan történő bizalomfelkeltés Irántam, Jézus iránt, feltétlenül javulást fog eredményezni. Egyre komolyabban kell átélned kettőnk kapcsolatát! Ezt úgy éred el, ha igyekszel elhinni: érted élek benned! Te a Győztes oldalán állsz akkor is, ha a látszat mást mutat. Nincs más feladatod, csak a jelenben biztosítani szíved békéjét. Azt a békét, amely akkor is benned van, ha békétlen vagy, csak akkor nem tudja kifejteni hatását, mert nem hiszed el, hogy benned van!

    Nem elnyomnod kell gondjaidat, hanem átadni Nekem, megsemmisítésre! A holnap is, és a holnapután gondoskodni fog magáról, csak elégedjél meg a mai nap gondjával. Ezzel akkor tudsz megelégedni, ha elhiszed, hogy a mai napod gondja elsősorban az Én gondom a te életedben. Tehát tudatosítanod kell, hogy van Gondviselőd, tehát ma sem lehet gondod! És ez mindennap így van!

     A betegségednek az a része pedig, amit karmikus örökségként hoztál magaddal, csak akkor csökken, csak akkor tud teljesen megszűnni, ha ezt is Rám bízva, igyekszel együtt élni ezzel. Ilyenkor az ezzel járó felelősséget örömmel átveszem tőled. 32 /3325

 

 

Gyomorfekély

 

Kérdező: 1. Zaklatások miatt szorongásaim vannak. Hogyan le­het ezeket feloldani? 2. Szeretnék újra magamra találni.

HANG: A földön szinte semmi sem változott azóta, hogy elhagytam kivégzésem helyét. Az volt leghőbb vágyam, hogy könnyítsek rajtatok, s a vége az lett, hogy a mai napig sem érti meg a világ azt, amit akkor oly letagadhatatlanná tettem, vagyis, hogy a föld a keresztre feszítés helye.

     A földön mindig mindenkinek kereszteket ácsolnak, és akik ácsolják, azok is előbb-utóbb azok között találják magukat, akiket keresztre feszítenek. Mindenki azért születik le a földre, hogy vagy megtanulja, vagy megmutassa, hogyan kell vállalni a kereszt kínjait. Én nyílván azért jöttem, hogy megmutassam, ti pedig azért, hogy megtanuljátok.

     Ha egyszer megvilágosodik előtted, hogy kikerülhetetlen a keresztre feszítés, akkor már csak azt kell tanulgatnod, hogy hogyan tudd ezt benső békéd megőrzése mellett vállalni. Ezt próbálom most elmondani neked.

    Az erő világa az igazság rendje. E világban mindig az erőseb­beknek van igazuk. Ezek vállalják magukra azt, hogy rendet teremt­senek. Azáltal teszik ezt, hogy igazukat igazságnak igazolják. E téren a becsületnek, a jóságnak, a megértésnek nincs komoly esélye arra, hogy érdemben szót kapjon. Ha ezt tudomásul veszed, már tettél egy lépést afelé, hogy ne legyen gyomorfekélyed.  9 /753